Stort sett alle skader og overbelastninger bør trenes opp gjennom øvelser og regelmessig trening. På den måten reduseres risikoen for å ha behov for smertestillende medisiner og tilbakevendende plager.​

Har besøkt Espen i forbindelse med en plage jeg hadde i foten. Han identifiserte raskt hva problemet var og la opp et program videre. Han traff blink og foten min har på kort tid blitt langt bedre -- og jeg noen erfaringer rikere om egen kropp.

Espen er dyktig, kunnskapsrik og god på å lytte og kommunisere. Anbefales på det varmeste

Kenneth, tilbakemelding på Google

Fikk anbefalt Ullevål Kiropraktorklinikk av fysioterapeut på Lymfødemklinikken i Oslo. Hadde store smerter under foten. Jeg hadde fått plantar fascitt.
Jeg lærte å plastre foten min og ble anbefalt å la foten gripe rundt et håndle noen minutter hver morgen. Startet med korte turer. Etter ca seks uker er nå foten min helt fin! Lange turer, flere ganger i uken. Og jeg fortsetter å løfte et håndkle men foten!
Takk til Espen for god hjelp og veiledning.

Wenche, tilbakemelding på Google

Espen Aag Holth kurerte meg for Plantarfacitt. Han er meget dyktig og anbefales på det varmeste. I tillegg er han særdeles hyggelig og morsom.

Mai, tilbakemdling på Google

Utrolig hva Espen får til.
Rask og kunnskapsrik. Kom med ikke de helt store forventningene. Gått med verkende føtter i flere år, gruet meg til å gå ut av sengen hver morgenen.
Bedring kom med en gang. Han fant de vonde stedene og behandler med sikker hånd. Han lærer og forteller samtidig, så jeg kan forebygge selv.
Gleder meg til hver time : )
Hvorfor gjorde jeg ikke dette før?

Guro, tilbakemelding på Google