Stort sett alle skader og overbelastninger bør trenes opp gjennom øvelser og regelmessig trening. På den måten reduseres risikoen for å ha behov for smertestillende medisiner og tilbakevendende plager.​

Svært fornøyd med Alex Horne hos Ullevål kiropraktorklinikk! Blir møtt med faglig dyktighet, imøtekommenhet interesse for din situasjon!

Ellen, tilbakemelding på Google

Var hos Alex Horne!
Veldig godt fornøyd. Hyggelig kiropraktor som forklarte godt og grundig. Anbefales på det sterkeste

Linda, tilbakemelding på Google

Alex ved Ullevål Kiropraktorklinikk har virkelig vært til stor hjelp, og det er tydelig at han strekker seg langt for å hjelpe sine pasienter. Han har gitt meg en uvurderlig oppfølging. Kan virkelig anbefale på det sterkeste!

Rebecca, tilbakemelding på Google

Som toppidrettsutøver er man avhengig av at kroppen til enhver tid fungerer, og det er gjerne de små tingene som utgjør de store forskjellene.
Med Alex sin brede kompetanse, og nedslagsfelt, har rehabiliteringstiden gått betraktelig ned. Kombinasjon av sportskiropraktikk, oppfølging rundt øvelser/egentrening, og å gi pasienten en forståelse av problemet bak skaden, er veldig bra!

Ole, tilbakemelding på Google

Alex har vært en god og positiv støtte fra kneskade til 98% bra. Det har tatt tid, men en kombinasjon av behandling og øvelser/trening har gitt god effekt. Fornøyd!

Tilbakemelding på Legelisten